Tack och på återseende!

Vilken fantastisk respons jag fick på mitt förra inlägg där jag hintade att jag möjligtvis ska börja blogga igen! Det är inte en tanke som har fallit om intet utan en pågående prosess vill jag lova! Dock har jag haft fullt upp med skola och resa ett tag. Imorgon drar jag till Spanien, men den 30:e är jag åter i fosterlandet och tänkte återuppta kära Thistlefield! Tills dess, adiõs (?) och på återseende kära systrar och bröder! (Här kommer en liten bild på mig från min senaste resa till Köpenhamn, bara så ni vet hur jag ser ut nuförtiden. Jag har dock onaturligt platt hår på denna bild, jag ber om ursäkt för det...)
Kommentarer
Postat av: Julia

blir så himla glad! Längtar tills du börjar blogga igen

Svar: Kyss!
Judit

2012-06-19 @ 11:19:52
URL: http://devined.blogg.se/
Postat av: Jennica

Fint! Åh vad glad jag blir, det här blir ball. Känns som att folk som gillar din blogg är på ett visst sätt, på något vis som en själv, eller i alla fall uppskattar samma saker som en själv, och det är fint. Vi måste hålla ihop! :)

Svar: Så fint att du känner på det sättet. Jag känner själv en samhörighet med dem som delar mina intressen och värderinga på ett mer kreativt och känslomässigt sätt än att ha en "fotbollsblogg som följs av fotbollsintresserade". Även om det säkert också har sin charm och inspiration. Kyss!
Judit

2012-06-20 @ 09:42:32
URL: http://jennica.se
Postat av: Elin

Heja Judith! Jag har saknat dig.

2012-06-24 @ 21:42:26
URL: http://gasmoln.webblogg.se/
Postat av: emelie

you are finally back! <3 wonderful!!!

Svar: Tack, du gjorde min dag <3
Judit

2012-06-25 @ 19:54:59
Postat av: Johanna

Där ser man: du passar jättebra både som brunett och blond! Tjusigt.Lycka till på resan och när du kommer hem väntar vi på att få höra ALLT!Kram /J

Svar: Tack ska du ha! Det är skönt att vara blond när solen skiner. Och tack igen, jag är nu tillbaka och har haft det super. Men jag har sett fram emot att få komma tillbaka och vara kreativ, det blir inte mkt gjort i värmen...

Kram J /J
Judit

2012-06-26 @ 11:52:27
URL: http://bridge.blogg.se/
Postat av: Kaleido

Ha så kul! :D

2012-06-27 @ 15:57:23
URL: http://kaleido.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0