Travel guid

 
I want to be independent of life's barriers, of long roads and cold nights. I want to be lead by the stars and  watch the mountains scream silence. I want to se myself in the birds eyes and dream the same dreams as an elephant, dreams of wide forest and dark water. My footprints are no different from my brothers and sisters in the forest.

Jag vill resa, ta mig med på en resa. Jag vill se alla städer som har en historia och alla skogar som är gamla av visdom. Jag är så redo för att börja livet!
Jag har på mig min favoritkjol. Kanske det absolut mest ofashionabla plaggen just nu, men jag älskar den eftersom den är jag. Jag är inte särskilt modemedveten men jag älskar kläder eftersom det är som konst, man får ha en personlig stil som representerar dig själv.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så otroligt vackert. Och jag är fullständigt såld över kjolen! Vart får man tag på sådant underbart och fräscht plagg? Dessutom såg jag - när jag noga studerade bilderna - några målningar på dina ben, vad kan det vara?
Önskar dig en trevlig helg! /J

Svar: Tack så hemskt mycket! Kjolen har jag ärvt så jag kan tyvärr inte säga var man kan hitta en liknande, men visst har den sin charm? Mossgrönt sammet är väldigt stiligt. Det är en hennatatuering som jag målade på mig själv när jag var på festival, det är ett par skelettfötter med lite dekorativa krusiduller, den sitter som berg...Detsamma om den trevliga helgen!
/J
Judit

2012-07-21 @ 19:23:33
URL: http://bridge.blogg.se
Postat av: Anonym

Har du en tatuering på din fot/ben? :)

Svar: Det är hennafärg så det går bort om ett par veckor!
Judit

2012-07-22 @ 20:16:18
Postat av: Felicia

Fina Judit, du har varit min insperation sedan länge! Tyvärr kommer jag aldrig ens nå den elegans som du framhäver, vilket tynger mig lite grann... Men vi är ju alla sin egna individ, har sin egna stil etc. Men jag måste säga att jag är totalt förälskad i din klädsmak och det sett bilderna blir tagna, och inte tala om bilderna du målar!
One of a kind, du är det levande beviset :)

2012-07-29 @ 15:12:56
Postat av: Daria

Alltså jag vill bara säga att du är så himla vacker fantastisk talangfull och bara jättejätteinspirerande. Och ag älskar hur du ser på det här med natur och magi och resande.

Svar: Tusen tack, detta gör mig så glad och jag börjar sakna att blogga..
Judit

2012-08-24 @ 20:40:14
URL: http://rainydays.devote.se
Postat av: Julia

du är väldigt vacker. om du någon gång befinner dig i stockholm och skulle vilja bli fotad skulle jag väldigt gärna träffa dig eftersom att ditt utseende inspirerar mig och foto är mitt största intresse :-)

/J1

Svar: jag får tacka så hemsk mycket för komplimangen! Det gör mig glad <3 Kanske vi ses någon dag!
Judit

2012-11-08 @ 18:20:48
URL: http://www.ohrunaway.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0