Project book bag

Först och främst vill jag tacka för den lilla men fina respons jag har fått på de senaste inläggen, det gör det roligt att komma tillbaka till Thistlefield. Fortsätt gärna med det om ni uppskattar mitt arbete, desto mer ni besöker och kommenterar, desto mer ni inspirerar!

 

För ett tag sedan fyllde en av mina närmaste vänner 18 år och jag ville ge henne något speciellt. Min vän är en entusiastisk bokmal och jag ville därför ge henne något relaterat till det. Det hon fick av mig var en handsydd tygväska där jag har skrivit hennes namn med tygfärg samt ett citat ”In the garden of books” under. I väskan ligger en samling blandade deckare, nya som gamla, samt ett bokmärke föreställande mästerdetektiven Sherlock Holmes.

 

Detta är en rolig present för dig som vill ge något speciellt och inte har ekonomin för att köpa en chanelparfym. Du kan antingen köpa en färdig tygväska på vilken pysselaffär som helst eller så kan du sy din egen. Tänk bara på att använda ett starkt bomullstyg som är slätt så att det är lätt att måla på. Du kan antingen använda färg som du applicerar med en pensel eller i formen av en penna. Glöm inte att sätta en bit kartong innanför tygpåsen för annars kommer färgen att gå igenom till baksidan. De färger som jag använde var vattenbaserade, det är roligt om du vill måla skuggor mm.

Sist av allt ska du stryka påsen när färgen har torkat. Se till att ha en tunn handduk mellan färgen och strykjärnet för annars kommer färgen att brännas bort.

 

Hoppas att detta passar någon av mina pysslande läsare. Du får gärna skriva frågor, önskemål eller bara en kommentar. Jag svarar på alla frågor och förfrågningar som inte är allt för olämpliga.

Kyss! /J

 

Kommentarer
Postat av: Julia

Har funderat jätte länge på att måla på en tygpåse, tack för att du inspirerade mig ännu mer!

2012-07-09 @ 17:40:14
URL: http://devined.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina inspirerande människa! Hade man bara en gnutta av din kreativitet i lillfingret vore man lyckligt lottad <3 Klapp och puss!

2012-07-09 @ 20:31:40
Postat av: Malin Aurora

Åh jisses så fint!

2012-07-10 @ 11:13:23
URL: http://vildblommor.blogg.se/
Postat av: ANONYMUS

Vissa av oss läsare har följt den här bloggen senast i Januari för att inte missa vad en av sina förebilder lägger upp!

Sådan är jag, gör allt i förväg, och se vilken tur jag har!

Svar: Åh så fint, tack ska du ha!
Judit

2012-07-10 @ 11:20:00
URL: http://linabohlstrom.blogg.se
Postat av: Johanna

Så oerhört vacker tygpåse! Just detta skulle få hela jordens befolkning att aldrig ens tänka tanken på att gå ur mataffären med en ICA-påse under armen utan med en underbar, fräsch tygpåse istället.
Åh, vad du ger inspiration!
/J

2012-07-10 @ 14:53:23
URL: http://bridge.blogg.se
Postat av: Jennica

Blev otroligt inspirerad när jag såg det här, det skulle passa min bästa vän perfekt. Tack för inspirationen! :)

Svar: Jättekul att du gillade idén! Visa gärna om det blir av.Kyss /J
Judit

2012-07-14 @ 00:07:42
URL: http://jennica.se
Postat av: Kaleido

Har ritat på några tröjor, älskar att ha helt unika tryck :)

2012-07-17 @ 20:52:39
URL: http://kaleido.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0