På återseende! (och lite samhällskritik)

Jag och min fina vän Lova ska imorgon åka till Öland för att vara funktionärer på Öland Roots. Är det någon som läser denna blogg som möjligtvis ska dit? Då kanke vi ses!
Jag kommer hem på söndag och har en massa trevligt bloggande i huvudet. Jag ska även boka biljetter till Dublin och det gör mig överlycklig bara att tänka på. Jag har just nu en massa fantasier om att stanna kvar där och börja ett nytt liv i Irland, men mina vänner anser att det kanske vore bäst att se sig om lite först, känna på klimatet och möjligheterna till arbete och framtid. Fuck them, jag flyttar till Irland eller England även om det regnar sju dagar i veckan och jag är tvungen att bo i ett skyffe.
 
Bilderna är bara lite tonårstrams från i våras, men de blev ganska roliga. Jag hade inte planerat att visa upp dem eftersom vi (speciellt jag) visar lite väl mycket av oss själva men nu vill jag nästan visa dem på GRUND av det. Som en spark i magen på samhällsnormerna. Igår körde en man upp bredvid mig med sin bil när jag var påväg till en vän, och skrek "sätt på dig bh för fan". Linnet jag hade på mig var inte genomskinligt alls men jag gissar att han kände sig provocerad av det faktum att man kunde se antydningen av att kvinnor har bröstvårtor (vilket jag förstår måste ha varit en hemsk shock för honom att inse) under sina linnen. jag undrar hur han skulle ha reagerat om någon berättade för honom att vi också skiter, har hår på benen och svettas, det skulle nog ha tagit död på stackarn.
 
Vi ses på Öland Roots eller på söndag!
/Kyss
 

Kommentarer
Postat av: Frida/Dezdemona

Jag trodde hår på benen var en välbevarad hemlighet! Vilket påminner mig om en gång när två av mina killkompisar satt och fnissade på sig vid tanken på "hur det skulle se ut om tjejer också hade hårig röv". Jag kände bara för att ta med dem på en liten lektion hos närmaste gynekolog, men lät av någon orsak bli

Svar: Hur skulle det se ut! Om vi fagra kvinnor hade hårbeväxt på lilla rumpenstumpen? Be dem att lyssna på Röda Bönor och se hur det tas.
Judit

2012-07-11 @ 09:27:50
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: Julia

vackert

2012-07-11 @ 18:51:27
URL: http://devined.blogg.se
Postat av: Jennica

Aaaargh, och just detta att han KÖR UPP BREDVID DIG! Vad tusen ger honom rätten att bry sig så ofantligt mycket om vad du har och inte har på dig?! Själv tycker han säkert att det är svingött att ta av sig tröjan när det blir varmt. Vad trött man blir. Men du är grym, bilderna är vackra och du verkar ju inte ha några problem med att fälla upp ett visst mentalt långfinger till sådanna där futtiga människor. Go girl, och ha så kul på Öland! :)

Svar: Jag håller med för fan! Allt gick så fort att jag inte hann överösa honom med de sanna orden "ditt jävla borgarmansvin" och trycka upp mina håriga armhålor i hans nylle. Tack ska du ha! Vi hade det super!Kyss /J
Judit

2012-07-14 @ 00:12:25
URL: http://jennica.se
Postat av: Kaleido

Nä fy fan! Det sjuka är ju att många kvinnor också känner sig så himla provocerade om de ser det.
BHar är egentligen jäkligt obekväma, fatta vad jag tänker när jag lägger mig: fasen vad skönt att ta av sig BHn. Och om man ändå har bröst så ska man väl för fan inte stänga inne dem?

Är mörk och rätt mycket hår på kroppen, tänk att jag ska raka allt? ALLT! För vad? För att glädja något jäkla manssvin? Fatta de mentala ärren när någon kommenterar ens håriga armar när man bor i lilla kala Sverige. Kul att man ska vara kal som ett barn (och de är för övrigt inte heller helt kala).

För övrigt kan man ju undra varför det är ok ifall killar går runt med stone hard nipples men ifall en tjej inte har BH - nä fy fan.

Önskar att jag bara kunde sluta raka allt och ta allt som det kommer. Som det är nu vägrar jag i alla fall raka armarna - det kan jag stå får :D

Svar: Fy så härligt att höra lite ilska! Det är patriarkatet som är domänen i vårt samhälle men DET. SKA. VI. INTE. TOLERERA. Jag har nu allt mitt hår på benen utväxt efter ett par år av evigt rakande. Framtiden ser ljusare ut nu, fler och fler ifrågasätter och färre kvinnor anser det konstigt med hårbeväxt. Kyss på dig och fortsätt att ha vackert kvinnligt hår under armarna!
/J
Judit

2012-07-17 @ 21:00:55
URL: http://kaleido.blogg.se
Postat av: Kaleido

Önskar att jag hade modet till att sluta raka benen helt, ibland går jag väldigt länge utan att raka och så går jag ut i shorts ändå. Har funderat en del på att skippa armhålorna, men jag står inte ut när utväxten börjar klia >_< Men nu när jag såg ditt svar att du inte rakat benen på ett tag får jag lite mer mod :D

Kom egentligen tillbaka för att lägga till att bilderna där uppe är otroligt, otroligt vackra!

2012-07-18 @ 20:05:43
URL: http://kaleido.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0