Frågestund

När fann du ögat för konst/mode?
Jag skulle säga att jag fann ett större intresse för konst när jag var 12 år, det var då jag började måla och rita varje dag, såklart målade och ritade jag i princip varje dag sedan dagen då jag kunde hålla i en penna, men det var när jag var 12 år jag ville li bättre. jag blev intresserad av att ha min egen klädstil när jag var 15, innan dess hade jag väldigt färgglada och extrema kläder dock var det inte riktigt jag, när jag var 15 blev jag mig själv utseendemässigt.
 
Hur gammal är du i skrivande stund?
 Jag är 18 år i skrivande stund.
 
Berätta ett fint minne är du snäll!
Åh, ett fint minne var när jag och min vän Bea tog en kvällspromenad på landet och hamnade vin en äng. Där såg vi flera rådjur, en älg och en räv. Vi stannde kvar där länge och var helt tysta tills solen gick ned. jag går tillbaka dit ofta men jag har aldrig sett det igen.
 
Vad tyckte du om att spela in filmen "tusen gånger starkare"?
 Det var roligt, väldigt roligt. Som att gå på ett sommarkollo med filminriktning (har aldrig varit på kollo men jag kan tänka mig). Sedan var det roligt att vara i centrum i vissa scener, att ha kameralinsen riktad mot en och fyra ljussättare som står och svettas medan de försöker lägga varje uns av solljuset på dig med stora skärmar i silverfolie. Det är ganska häftigt.
 
Har du någon gång gjort någonting du verkligen ångrar?
Hundratals gånger och åter hundratals gånger. Det jag ångrar mest är att jag började banta och hamnade i en ätstörning som ledde till att jag sårade många jag älskar och mig själv. Man borde kanske se det som en erfarenhet som man blir starkare av men jag känner att vissa saker bör man inte ha erfarenhet om, man borde vara lyckligt omedveten. Dock är jag stark, frisk och lycklig nu och jag vet att jag aldrig kommer att bli sjuk igen så det kan man ju kalla en erfarenhet som åtminstone gjorde mig medveten.

Vad vill du med din framtid? Jobb, familj, situation helt enkelt. Och, är du rädd för vad du tror den kan ge dig istället?
Jag vill syssla med konst, antagligen arbeta med det också. Drömmen är att vara frilansare fast med en ganska säker inkomst. Jag behöver inte pengar, bara så mycket att jag kan ägna fritiden åt det jag älskar. Familj vill jag nog ha. Jag vill absolut ha barn, men ganska sent i livet.
 
Vad tror du händer efter döden? (Med det, är du ateist/agnostisk?)
Jag tror att vi blir till näring som blir till nytt liv. Jag tror på att vi har en själ, men den själen är fysisk och uttrycks i vår peronlighet, när kroppen dör så dör själen också. Det låter kanske hemskt men jag tycker att det finns tillräckligt mycket naturlig magi för att det ska behövas en övernaturlig magi också. Se bara på solnedgångens alla färger och tänk sedan på att detta är en magi som det finns en förklaring bakom, räcker inte det?
 
Vart drar du gränsen av vad som är för personligt att blogga om?
Närmare frågor om familjen, om mitt sexuella liv, mer ingående på min sjukdomsperiod mm.
 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Eller nuvarande?
Jag har aldrig haft någon pojkvän/flickvän som har blivit något seriöst. Jag är allt för osäker och eftertänksam, sedan är jag även väldigt kräsen.
 
Vilka egenskaper (personen och utseendemässiga) uppskattar du hos killar/tjejer du blir attraherad av?
 Intelligens, lättsamhet men med starka åsikter, stort leende och artig. Kroppsligt gillar jag kurviga töser och halvmuskliga män. jag gillar inte mäns könsorgan. Nej tack.
 
Berätta lite om din familj och din relation till dem?
Jag har en lillasyster som är allt ifrån lik mig. Hon är välorganiserad och pedantisk, jag har en bullmamma och en bullpappa. Rarare föräldrar blir svårt att hitta.
 
Är du fåfäng?
Ja, till en viss grad. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om kläder men jag är fåfäng när det gäller smink och hår, aldrig vågar jag gå ut med för mycket smink eller fett hår. men sedan måste man ju vara fåfäng när man har en blogg!?
 
Vilka serier följer du?
Downton Abbey ligger högst upp på listan just nu, vilka taggar inte för nästa säsong som kommer nu i juli?
 
Vad tycker du om staden du bor i?
Jag trivs med att bo I stockholm, i en storstad. Dock vill jag se annat nu, jag är redo för nya vyer.
 
Planerar du att stanna där eller ej?
Ej. jag tänker och kommer att flytta utomlands, åtminstone ett tag. Jag Kan inte tänka mig något annat.
 
Vilka hemsidor är du inne på ofta?
Facebook har jag nu börjat logga in på, annars kollar jag mest in bloggarna jag följer och tittar på film medan jag målar.
 
Festar du?
Såklart. Ikväll blir det drag!
 
Hur ofta gör du någontingn speciellt efter en vanlig skoldag, i motsats till att gå/åka hem och bara vara? Och, kan du inte fota din garderob med alla dina kläder? (a) Eller lådor, eller hur du nu förvarar dem.
Jag brukar gå till caféer med mina vänner, speciellt med Lova då vi brukar ha diktskrivning. Vi sitter och dricker kaffe i timmar och skriver dikter med ämnen för att träna höger hjärnhalva. jag ka absolut fota min garderob, dock måste jag städa den lite först haha...
 
Har du några fler frågor? Fråga när och vad du vill.
/J
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Om du är villig skulle jag gärna vilja få ställa några extra frågor…?:
Som det ser ut i nuläget: vill du ha biologiska eller adopterade barn i framtiden?
Vilken sort av te tycker du mest om?
Vad vill du arbeta med i framtiden? Vill du satsa på en karriär som skådespelare?
Tack på förhand! /J
Tack på förhand! /J

2012-08-02 @ 19:03:02
URL: http://bridge.blogg.se
Postat av: Johanna

Om du är villig skulle jag gärna vilja få ställa några extra frågor…?: Som det ser ut i nuläget: vill du ha biologiska eller adopterade barn i framtiden? Vilken sort av te tycker du mest om? Vad vill du arbeta med i framtiden? Vill du satsa på en karriär som skådespelare?
Tack på förhand! /J

2012-08-02 @ 19:03:02

Svar: Jag vet faktiskt inte, att adoptera är väldigt fint och ger en bra erfarenhet, men samtidigt ser jag fram emot graviditeten. jag dricker mest kaffe men jag gillar pepparmintte mkt! Jag vill bli konstnär på heltid haha, en likamfånig dröm som att bli skådis...Tacks själv!
/J
Judit

2012-08-22 @ 11:55:21
URL: http://bridge.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0