Adventure

The same shoes that went through the swamp have gotten dust to swirl around her, a benchmark brighter than the glow of fire. Thistles stuck in her hair and cloths, nails are long, like claws. She will never reach her destination, because adventure is her goal.
 
 
Nya resor är planerade. Jag och fyra vänner reser till Dublin i augusti, jag kan inte vänta! Äventyren börjar här och jag är mer än redo. Jag färgade håret rosa på min vän Lova och passade på att själv sätta dit några slingor. Det passade bra med röd-oranget läppstift, gul ögonskugga tillsammans med lätt rosaton i håret. Det vart färgglatt och somrigt. Nu ska jag måla en massa! Kyssar.

Kommentarer
Postat av: Jennica

Superba bilder! Är det du som skriver de små poetiska texterna också, eller är det citat? :)

Svar: Tack så mycket vännen! Haha, ja det är mina fåniga små texter. Jag får alltid en historia i huvudet när jag fotograferar olika kläder mm.
Judit

2012-07-07 @ 21:26:50
URL: http://jennica.se
Postat av: Jennica

Det är inte fånigt, tvärtom väldigt fint. Jag anammar idén lite, det är härligt att låta fantasin flöda och rymma in i texter. Man får skapa sig en egen värld lite, när det finns så mycket icke önskvärt i den riktiga.

2012-07-09 @ 09:21:32
URL: http://jennica.se
Postat av: Frida/Dezdemona

MEN vilken fin blogg du har! Och du passade verkligen bra i den där sminkkombon, har nog aldrig sett någon klä i gul ögonskugga förut. Finfint!

Svar: Tack så hemskt mycket, så fint att du gillar det!
Judit

2012-07-10 @ 13:10:23
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: Johanna

Nämen kära Judit, jag blir ju het lyrisk när du nu har börjat lägga upp nya efterlängtade porträttbilder igen! Kan helt enkelt inte få nog av dem. Vilken inspirations-kick jag just fick. Får man även fråga om vart du har köpt det ljuvliga halsbandet?

Svar: Haha så roligt! Det är faktiskt inspirerande för mig också, jag kan alltid gå tillbaka och se vad jag hade på mig förra månaden om jag har idétorka.halsbandet är tyvärr väldigt gammalt, det har gått i arv ett par generationer nu. men visst är det fint? Det är en bergskristall vilket enligt mig är världens mest romantiska sten tillsammans med ametist.
Kyss! /J
Judit

2012-07-10 @ 14:44:57
URL: http://bridge.blogg.se
Postat av: clara

så himla fin du är

2012-10-07 @ 09:29:42
URL: http://claraeneqvist.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0