Ohoj!

Fan, det var länge sedan. Jag planerade inte att avbryta mitt bloggande men det blev så mycket annat som kom i vägen. Den största anledningen till uppehållet är nog att jag nog skulle vilja satsa mer på en konstblogg än en fotoblogg, eller, jag vill snarare starta en hemsida där jag kan lägga upp mina alster. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ska jag fortsätta med Thistlefield eller ska jag skapa en egen hemsida med en blogg på sidan om?

 

Hjälp mig med dilemmat!


Kommentarer
Postat av: Julia

Jag gillar din blogg jättemycket. Vill att den ska vara kvar. Du kan väl ha en hemsida med bara alster vid sidan av? Och lägga upp kanske "teasers" på bloggen.

Svar: Det är en fin idé! Dock kanske det inte blir så mycket "clothing photos", jag tror faktiskt inte att jag har ambitionen att både ha en målarblogg och en fotoblogg ;)
Judit

2012-08-15 @ 11:40:31
Postat av: Johanna

Eftersom din blogg är gudomligt charmig -bland annat-, och om allt funkar så vill jag gärna att den är kvar. Sedan får du gärna slänga på en hemsida på det om du orkar? Med det är helt ditt val vad du vill göra.
Varför inte blanda med foton och konst som du redan gör?

2012-08-15 @ 18:38:07
URL: http://bridge.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag tycker att bloggen ska vara kvar! Jag älskar allt du skriver om och såklart din konst, inredning och stil! Du skulle kunna ha bloggen som du har nu och ha en hemsida till din konst där du bara lägger upp dina nya målningar. För det skulle vara tråkigt att sluta få läsa vad du har för dig på dagarna! Kram

2012-08-15 @ 22:48:14
URL: http://aredhel.blogg.se/
Postat av: sofia i nya zeeland

släng datorn genom fönstret och öppna en porrklubb för kvinnor i mexico

2012-08-16 @ 11:51:19
Postat av: Jennica

Jag använder Wordpress på en domän som jag fick av min bror för en herrans massa år sedan. Den kostar någon hundralapp tror jag per år, men jag har haft den så länge och den är bara mitt namn så jag kan inte lämna ifrån mig den känner jag. Men där har jag i alla fall plats för olika flikar på själva hemsidan, om man säger så. Det funkar att både ha en blogg och för att lägga upp mina grejer, till exempel gallerier. Man får liksom bägge! ;)

För övrigt ser jag också gärna att du fortsätter blogga, men också mer och fler av dina egna alster :)

2012-08-16 @ 22:06:21
URL: http://jennica.se
Postat av: Rebecca

Det jag kommer att sakna något så förbannat om du slutar blogga är dina underbara outfitbilder, så jag säger detsamma som Julia här ovan - Skänk oss lite av din fantastiska kreativitet från alla dess håll! (;

2012-08-17 @ 15:24:13
Postat av: Kaleido

Tycker att du kan starta den andra sidan med alstret och se hur det fungerar att ha båda :) Jag tycker ju självklart att bloggen är grym!

2012-08-18 @ 13:46:05
URL: http://kaleido.blogg.se
Postat av: Emma

skrev till din andra blogg utan att inse att den var inaktuell så skriver här också. ååh gud, du är för vacker. Tittade på "tusen gånger starkare" och undrade om det bara vad jag som såg dina perfekta ansiktsproportioner. Plus att du har äckligt bra smak och målar galet fint.

Svar: Åh tusen tack! Vad fint att du gillar min smak! Det gör mig megaglad!
Judit

2012-09-24 @ 18:17:40
URL: http://discoskeletons.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0