Book Cover

Jag har funderat på att starta en blogg som jag kan använda som en konstdagbok där jag lägger upp skisser och verk, samt en hemsida där jag lägger upp upp utvalda verk. Just nu vet jag inte om jag vill skapa en helt ny blogg eller fortsätta på Thistlefield fast i en ny riktning. Tack för alla förslag, jag ska verkligen fundera hårt!
 
Jag hade lite roligt med att göra om ett par akvareller till bokomslag (vissa har ingen titel utan bara författarens namn). Det har varit lärorikt och lite som en skoluppgift. Det är kul att utmana sig själv! Dock var det bara Agatha Christie-omslaget som jag hade "bokomslag" i åtanke när jag målade den, de andra var bara kul att experimentera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ohoj!

Fan, det var länge sedan. Jag planerade inte att avbryta mitt bloggande men det blev så mycket annat som kom i vägen. Den största anledningen till uppehållet är nog att jag nog skulle vilja satsa mer på en konstblogg än en fotoblogg, eller, jag vill snarare starta en hemsida där jag kan lägga upp mina alster. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ska jag fortsätta med Thistlefield eller ska jag skapa en egen hemsida med en blogg på sidan om?

 

Hjälp mig med dilemmat!


RSS 2.0