Sommarhatt och kyrkogård
Är det inte ganska trevligt nu när sommaren är här att få köpa sig en solhatt? Jag har letat länge och noga, i små dyra hattaffärer, och sen hittade jag denna godbit på Åhléns vid Centralen! Bra storlek och lagom speciell!


Nu skall jag berätta om en av mina egenheter när det gäller kyrkogårdar . Nej, jag har inte någon pervers fetish när det gäller döden, jag älskar helt enkelt den lugna stämningen. Har ni någonsin besökt en kyrkogård i annat syfte än att sköta om någon släktings grav? Jag har gjort det ett par helger för att måla av miljön (på norra kyrkogården vid Karolinska), det är helt fantastiskt! Man tar med sig lite papper, akvarell, pennor och penslar, kaffe i termos och gör en heldag av det! Jag kan lova er att en mer fridfull och vacker plats finns inte!
Som ni nu kanske förstår så blev jag överlycklig när jag fick jobb som "trädgårdsmästare" där i sommar! Jag kommer att få arbeta i nio timmar varje dag i tre veckor, plus att jag kommer att få vara ensam minst en vecka. SO NICE!
Jag inspirerats av andra bloggar till att måla en bild av mig själv (inte likt utan bara med samma kläder), jag kommer inte att göra det varje gång, men det vore trevligt att då och då göra det!

And I'm sorry, I will not continue with translating my posts into English, unfortunately I don't have the time..


Kommentarer
Postat av: Melwa

Du är helt vansinnigt vacker! Var bara tvungen att säga det.

2011-05-26 @ 18:42:19
URL: http://melwabythegarden.blogg.se/
Postat av: Amanda

Wow, du är helt strålande vacker. Nästan så jag måste få be om en fotosession med dig. Haha! Otroligt fint innehåll på din blogg dessutom.

2011-06-22 @ 19:55:12
URL: http://limeamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0