Lugna stunder


Jag ser allt att ett par har lyckats hitta hit! Det var ju roligt!
Jag har idag sovit till 12.00 och planerar att fortsätta att ta det lugnt! Ni som går första året på gymnasiet eller redan har avslutat det vet hur hemska dessa sista veckor är!
Jag lyckades tyvärr inte hitta några krukväxter som jag hade hoppats på igår, ingenting i min budget i alla fall. Men jag ska fortsätta leta nästa vecka också. Jag ska även köpa ett tunt sammetstyg som jag ska sy en mantel av, jag och min vän har nämligen bestämt oss för att återuppliva mantelmodet (från typ medeltiden). Min mantel ska vara mörkgrön med silverspänne, huva är en självklarhet! Vore det inte stiligt att i höst ha mantel istället för jacka?
Bilderna på mig är ifrån min systers och min tripp till staden för att finna badkläder (vilket är helt omöjligt för mig, det får nog bli det billigaste H&M kan erbjuda då jag hatar att ha på mig tajta kläder), vi smet in på en liten sidogata som jag visste ledde till en av Stockholms finaste gränder. Se bara på den vackra dörren i bakgrunden på den första bilden, så fint!
I nästa inlägg ska jag förklara lite mer om mig själv, så att ni vet vem som skriver.
Böckerna på bilden är en liten del av min samling, dock är dessa böcker lite speciella och jag hoppas att ni har läst några av dem? Cider med Rosie står näst längst åt vänster och är en fantastisk bok med underbara personskildringar. Sedan är ju Tove Jansson min favoritförfattare så muminböckerna är ett måste.


Today
I slept until 12:00 and I will continue to take it easy. Those of you who are studying first year at high school (in Sweden, at the age of 16) knows how stressful it is.
I unfortunately, did not find any plants yesterday. But I will surely continue the search.
I will also buy some fabric, because me and my friend have decided to reinstate the cloak. My cloak shall be dark green with silver buckle! Would it not be nice to have a cloak instead of jacket this autumn?
 
The books in the picture is a small part of my collection, however, these books are a bit special. "Cider with Rosie" is a fantastic book with wonderful personal stories. Then, of course Tove Jansson my favorite authors so I have a lot of the Moomin books. And who did not read Harry Potter as a child?


Kommentarer
Postat av: elin

åh, jag gillar det här.

2011-05-22 @ 14:48:03
URL: http://spentonrainydays.blogg.se/
Postat av: Olivia

Känner att jag är lite besatt av dig Judit ^^ Hehe, visst hittade Lisa en bikini på Beyond Retro? Åh, vill också bo i Stockholm...

Nice kläder btw!

2011-05-23 @ 16:12:06
Postat av: Mathilda

Åh du är helt otroligt vacker Judit!!!! du verkar så målmedevten och mogen...Bästa inspirations bloggen jag nånsin läst!En fråga: Hur många läsare har du?du borde ha många!!!!!!!!!!!!

2011-07-02 @ 21:45:36
Postat av: Judit

Mathilda - Tack darling, så trevligt att höra!

Haha, läsare är det ganska ont om än så länge men jag skapade bloggen mer för mig själv än för andra. Jag vill kunna ha ett arkiv med små dagboksinlägg och kunna minnas tillbaka och se vad som då inspirerade mig och se hur jag utvecklas inom måleri mm. Men det är alltid roligt att det finns några som kommenterar och läser!

2011-07-03 @ 12:46:57
URL: http://thistlefield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0