Once there was a girl named NaomiNaomi hade en båt med röda segel. Båten hade hon döpt till Vilda efter skeppet som sades kunde segla med dig till det stora vattenfallet. Vilda bar Naomi och Naomi älskade havet. Hon var flickan med båten med de röda seglen och hon var aldrig rädd. En dag när vinden skallrade i hamncaféts fönster och fick båtluckorna att slå upp på vid gavel lossade Naomi ankare och Vilda bar henne ut till havs. Folk sade i många år att hon seglat till världens ende, till det stora vattenfallet, där hon nu lever i världen mellan liv och död.

Ni som bor i Stockholm kanske är medvetna om att den stora årliga loppisen i Hornstull ägde rum i söndags? Jag var iallafall där ett tag och trots halvtaskigt väder som tvingade mig att dra hem tidigt så lyckades jag hitta en del saker för nästan inga pengar alls. Klänningen på bilden köpte jag för ynka 40 kr och halsbandet för 20 kr. Sedan fann jag även ett par otroligt fina mockaskor för 20 kr, en blus för 30 kr och ännu en klänning för 20.
Jag övar i nuläget på att måla med akvarell, vilket är det svåraste i hela världen! Man kan inte ångra sig, man måste ha otroligt bra papper för att det inte ska bli hål mm. och man vet aldrig om man har för mycket vatten eller för mycket färg! Jag beundrar dem som klarar av det.

Ha det så bra! Jag återgår nu till mitt måleri. 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag är nästan helt ordlös men du är sinnessjukt vacker!

2011-06-20 @ 23:10:33
URL: http://rostich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0