Parties and cups of coffee

The party continued all night and we drank our morningcoffee at dawn and watched the sun rice over the pine forest. Vi satt tätt intill varandra så att vi alla kunde dela på samma filt och vi nynnade sakta på en melodi utan namn. När de första solstrålarna målade himlen violett önskade vi oss alla något, något som i just denna stund verkade finnas inom räckhåll.

Jag har målat en del de senaste dagarna. morgonkaffe och fester som pågår hela nätterna är något jag förknippar med sommaren.Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade på bloggen, jag började jobba i måndags på kyrkogården och har haft fullt upp med det. På morgonen är det uppstigning klockan 05:00 då det tar närmare en timme för mig att ta mig till kyrkogården (!), men jag har ett par fina böcker att läsa på min färd, just nu är det "Anne på Grönkulla" som förgyller min morgon. Mina arbetsuppgifter är att: Vattna blommor (gud hjälpe mig vad tungt det är!), plantera sommarblommor (mysigast!), kratta kottar (tråkigast), rensa ogräs (trevligt då man kan snacka med sin arbetskamrat mycket), senare kommer jag säkert att få göra andra saker också.
En annan fin sak är att jag fyllde år i fredags! Jag är nu bara ett år ifrån independence! Jag fick även otroligt fina presenter av min syster, mor och far! Jag ska visa dem på bild snarast!

Kommentarer
Postat av: Alva

Oj, inte visste jag att du jobbade på en kyrkogård O.o Och GRATTIS i efterskott!

2011-06-19 @ 19:21:16
URL: http://alwaforever.blogg.se/
Postat av: annika

otroligt fina bilder! Älskar kopparna.

2011-06-20 @ 12:50:12
URL: http://annikabackstrom.blogspot.com
Postat av: Hanna

åh, så fina bilder.

2011-06-20 @ 12:58:04
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0