bang bang, you shot me down.
It's been a while since anything happened, but I still carry my knife, just in case. Just in case that someone someday would lay a hand on my shoulder, it only takes one hand on a shoulder and I will be able to shed a few crocodile tears in front of the police and say, "it was self-defense, he was going to rape me!".
After an hour or two when the body has been carried away, and Dakota's blood-thirsty reporters had started to get bored with what appeared to be "a normal self-defense-murder", some especially stupid cop would give me a lift home to the trailer park and say, "Now take care girl", while he wonders how I would look naked.
Oh, wouldn't that be lovely?

Scientific magic

Universum är min tro, vetenskapen är min religion och planeterna är mina gudar. Vi behöver ingen magi utöver det vi redan har.


World's most delicious pineapple pie!

Av alla äppelpajer och blåbärsmuffins är nog ananaspajen det godaste bakverket jag någonsin har smakat. Den är ganska lätt att göra så du kan både bjuda på den till vardags eller till högtider, själv gör jag den ganska sällan eftersom jag inte vill bli trött på den.
Jag har skrivit upp receptet och skall sätta upp det på väggen så att jag alltid har det till hands. Lycka till med erat skapande! (Om ni inte kan se vad det står så är jag säker på att ni kan söka på receptet, eller slå upp det i eran kokbok!)

U.S.

We were obsessed with a dream of happiness and liberty, we built dream castles, more beautiful than ever. We dreamed of white beaches and houses higher than the highest clouds. We comforted each other when the nights were too long and we laughed together when we thought of the long journey. Some say you should never expect anything, then you won't be disappointed if you don't get it, but what if hope is the only thing you have?Nu har jag arbetat klart och är redo att riktigt pusta ut! Jag ska tillbringa mycket tid med mina fina vänner och jag skall även måla och fotografera en hel del, och sy, och plantera blommor, och festa! Gosh, det är så mycket jag vill göra den här sommaren men antagligen blir det nog så att jag inte gör någonting som vanligt... Så länge jag är i stan så skall jag iallafall uppdatera bloggen så ofta jag hinner.
Sedan vill jag även pröva på en del nya saker, det är så att vi har rikligt med äppelträn på landet som bär otroligt god frukt om sommaren så jag skulle vilja pröva att brygga min egen äppelcider, vore inte det något? Sedan vill jag även köpa frukt för att göra min egen marmelad... Jag är galen i aprikosmarmelad!

Vi ses snart!

RSS 2.0